Underbara barn

Vilken fantastisk känsla, underbara barn. helt otroligt hur man kan skapa ett sådant vackert litet knyte! Äntligen kom han och förgyllde vår vardag, våran lilla kille. Idag blev han en vecka gammal och vilket charmtroll han är! man kan bara inte sluta titta på honom. 

Han är verkligen en toppen grabb, tror nästan jag å nicke har har blivit lite bortskämda. Han sover bra, äter bra och han hinner också vara vaken mellan varven :) Igår fick han mat klockan tolv innan vi gick och la oss, sen vaknade han vid fem och ville ha lite påfyllning i magen och sen somnade han om. Lill snutten å pappa nicklas låg och sov till åtta medans jag klev upp lite tidigare städade bort å tjoade på.  

Det är dock lite tjorv med amningen. Eftersom han var så stor när han föddes fick han börja äta ersättning direkt han kom och nu har han inte riktigt ro att ligga å snutta på mammas bröst, han tycker nog att det går försakta och han verkar föredra flaska bättre. Fast vi kämpar på. Är ju också en liten annan sugteknik. Men nu så har vi införskaffat en bröstpump så vi blandar ersättning och bröstmjölk och försöker amma så gått det går. Är dock lite svårt att veta hur mycket han får i sig när vi ammar och sen måste komplitera med erättning. Men på torsdag kommer bvc hem till oss på hembesök och då får vi förhoppningsvis lite mera tips. Han verkar då må bra och han blir då nöjd efter han har ätit så det är ju bra. På fredag ska vi fara och väga å mäta lill killen på bvc så då får vi se om han har ökat något mer i vikt.

Tusen tack för alla gratulationer, påhälsningar och presenter! Nu ska jag fortsätta mysa med mina grabbar! :)  

Kommentarer
Postat av: Mormor

Så skönt att allt är bra. Det lär nog lösa sej med ätandet snart.Längtar bara att träffa Er igen. Hoppas det blir snart.Kramar .

2010-11-02 @ 19:59:19
Postat av: Magda

varför kommer de från BVC hem till er??! :S

2010-11-13 @ 21:55:51
URL: http://magdavik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0