Nu har vi sjösatt båten!

Första fisketuren blev fiskfri! Men det gör inget,
det var skönt att sitta där ute på vattnet å bara mysa på!


28/6

Hipp hipp hurra! Idag har jag vart hos tant kakan som fyller hela 21 år idag! Grattis än en gång bruuden! :) Som sagt hoppas hon får en bra dag med mycke tårta å slisk! 

Å Idag har jag vart på besök hos barnmorskan! Förra gången jag var dit upptäcktes det att mitt blodvärde hade åkt ner till 110 och fick då råd till att jag skulle börja äta två järn tabletter istället för en per dag! Då tog dom ytterligare prover för att se vad det kan bero på, men alla dom visade bara bra!

Och nu när jag var dit hade det minskat till 103, fast jag tar två extra järn per dag! Mysko! Så nu fick vi göra om samma sak igen, nu tog hon 5 stycken prover och nu får vi vänta och se vad det visar! 

Jobbigt jobbigt jobbigt är bara förnamnet, jag börjar vara kraftigt less på att känna mig så trött! Men det var iaf skönt att höra att barnet mår bra fast jag är så trött! Det är tur att han tar vad han vill ha!  

Annars så såg allt bra ut, fick höra på hjärtljudet och så mätte hon magen. Fick nå brochyrer och nå tider för föräldra träffar.. 

_________________

Har även vart en sväng och shoppat på stan, köpte tre bodysar till lill killen, några linnen till mig och en ask novalucol mot halsbränna..   




Ultraljudsbild

Här kommer det en bild sen vi var på ultraljudet. Det var ju ett tag sen, drygt 1½ månad sen.  Men jag har inte haft bilderna på datorn förnst nu! Men bättre sent än aldrig! Så nu har ni som frågat efter äntligen fått se bilden :) 

Och såhär mycket har vi fått se utav det lilla liv som finns inne i min mage, fast nu något större!
 


Ibland kan jag inte sluta kolla på bilderna, kan sitta och kolla hur länge som helst och bara fundera hur han kommer att se ut, hur han kommer vara och hur det kommer att vara att bli mamma! Det är så mycket nytt som man inte har någon aning om hur det kommer att bli!

_______________________________

Annars då?  Jodå! Här är allt bra! Har vart ledig tre dagar nu och skönt har det vart. Imorgon jobbar jag kortdag, till 12.00 sen ska jag hämta nicke i luleå, han ska lämna tillbaka sin firmabil där, den behöver han inte mer, för han har fått jobb åt BD Bygg igen! Yeeej! Där börjar han på måndag =)



V.24

Idag har det varit en sån där trötter dag igen, jobbade från 7-12. Skönt att ha kort dag då! Kom hem ringde nå samtal sen så somnade jag 2½ timme. Blev förvånad när jag vaknade att klockan var så mycket. Nåja men jag behövde tydligen den sömnen. Och sen var det bara att pallra sig iväg och möta nicke för att fara å handla.. 

När vi kom hem stökade vi in maten i kyl och frys sen blev det att äta smaskiga jordgubbar och grädde..! Oj så gott det var! Och det bästa av allt är att det finns kvar ett paket jordgubbar till någon annan dag! :D Får verkligen sommarkänslor av allt jordgubbsätande, igår smaskade vi i oss ett paket också! 

Men vart är sommarvärmen då? Det kan man ju undra, inte är den då här i alla fall! Tycker att det är på tiden att det ska bli lite varmare ute och att det ska sluta blåsa nån gång! Börjar vara riktigt less på det här tjabbiga vädret! Vill ha sol och varma kvällar! 

Idag så kom jag in i vecka 24. Och lillen sparkar å bökar på i magen nästan hela tiden, tror att det kommer att bli värsta kickboxaren så mycket som det boxar på där inne! Verkar vara en livlig liten krabat i alla fall  :) 

Tycker att tiden går så fruktansvärt fort nu! Det är snart midsommar, nyss var det april! Och snart är det oktober :) Och OooJaa, vad jag längtar! =)  Men det är bra att tiden går fort, då är det ett tecken på att man mår bra har jag hört att någon har sagt! Men tiden får inte gå för fort, för vi måste hinna förbreda oss lite bättre, fortfarande tusen saker att införskaffa känns det som! Men det ska vi nog hinna :) 

Nästa barnmorskebesök är den 28 juni. Sen blir det besök varannan vecka där! 



Nu börjas det kännas att magen är ivägen ibland, jobbigt att böja sig ner å det börjar bli allt mer jobbigt att kliva in och ut ur bilar. tycker jag är nog stor nu och man kan ju undra hur det kommer att bli sen, kommer nog bara bli mer och mer tungt med tiden! Men det är det värt!




Nu så ska jag gå och moisa ner mig i soffan breve nicke och äta nektariner och kolla på lyxfällan!





 


Festligt!

Hej å håå! Idag så har jag vart på studenten, min käre bror gick ut el programmet så det är massor med studentfirade idag för han. Ett stort grattis till han!




Och sen efter lastbilsåkande for vi hem till oss och åt smörgåstårta
som jag hade fullt upp med att göra igår! :) Roligt att dekorera dom!



Smaskigt värre..! :)




sii skööön`T

Oj så skön´t att få sova ut idag! sov till halv nio och det var så otorligt skönt att få ligga å sträcka ut sig i en stor säng och inte alls känna någon stress upp! 

Funderar vad jag ska äta till lunch, kanske blir det gårdagens rester, 
älgskav å makisar..!


Annars är förmiddagen lugn, sitter jag och laddar inför jobb idag 12-21.






Trötter dag..

Idag har jag jobbat 7-16 och trött trött trött har jag varit! Grymt jobbigt när det känns som att man hade kunnat somna stillasittande, inget kul alls! Och ingenting alls verkar funka för att jag ska bli pigg när jag har sånna här dagar, hoppas bara det blir bättre, man vill ju så gärna vara pigg på jobbet, det blir ju lite roligare att jobba då och dagarna känns att gå snabbare :)

Åå idag är nickepicke den lycko osten i stockholm och ser ac/dc, dom har de säkert jätte roligt och hoppas att dom har bra väder :) Men det blev en kort resa, för imorgon kommer dom hem igen! Hoppas att det är bra väder imorgon för då skulle jag vilja grilla! :)

Jobbar 7-16.30 imorgon sen har jag helg!

Nu smattrar regnet för fullt på taket och jag ska krypa under täcket och sova och invänta
en jobbardag sen ledig heelg!




Kommer sakna dig vid min sida inatt..


Uteplatsen

Här ute ska vi sitta och mysa i sommar..



Så nu hoppas vi på en kanon sommar! :) Så nu ska jag bara införskaffa ett par solstolar ;)


RSS 2.0