Tjiing*

Idag så har det varit en lugn dag! På förmiddagen blev det pluggning och sen massvis med kaffe. Sen så blev vi bortbjudna på middag hos linda å berglund. Det blev lasagne och sen blev det film...!

Nu blir det att sätta sig framför tv:n innan sängen väntar! Ska upp tidigt imorgon för då blir det en arvidsjaur resa!









Långväggen



Nu så är långväggen tapetserad! Det gick bra men det var lite bökigt! Och nu är det bara trappen som ska målas och ett räcke som ska göras! Yes, Snart är det klart!







Nu så har vi fått lite bättre ordning i sovrummet, jag var ut på en shopping tur för någon dag sen, hittade massor med saker som bl.a ett överkast, två tavlor, en filt, några kuddar och tre ljuslyktor och massa mer små tjoffs .. Det är så otroligt kul att shoppa när man hittar saker man vill ha och i rimliga priser!

Annars så har det inte hänt så mycket annat. Massa plugg typ.. Och nu jädrans så har jag börjat simma! såå skönt det är..!  :D  Funderar på att börja gå på morgonsim på veckodagarna, men enda felet är att tiderna är mellan 6 - 8 på morgonen. om jag ska simma en timma måste jag senast vara där kvart i sju vilket innebär att jag måste stiga upp kvart över 6 varje morgon. kanske var lite väl tidigt men jag ska ge det ett försök till veckan. :)  


Åh igår så gjorde vi årets första grillning ute i eldstaden. Vi var här ett gäng och åt middag och sen blev det utgång på challenge.

Idag blir det nog en lugn kväll för mig, nicke ska på 30års kalas ikväll..


Nicke har fixat skrubb dörren :)

Nu så har vi fixat lill dörren till skrubben.. Och såhär blev resultatet av den :)




Nu är det bara tappen och dom höga väggarna som är otapetserade.. Men till helgen så kanske man får något mer gjort där! Vi måste ha en såndär special stege där benen går att ändra så man kan ställa stegen i trappan!


Sovrummet

Nu så börjar vi få ordning på sovrummt och tänkte därför lägga ut lite före och efter bilder på det.. Känns så otroligt skönt att det börjar bli klart :) Men jag måste säga att det blev en otroligt stor skillnad :D

FÖRE







EFTER





Hålet i väggen ska bli en garderob, nicke snicke håller på att sätta dit några hyllor nu :) Sen så ska jag ut på stan å se om jag hittar nått snyggt drapperi att hänga för :)









Oj, ser att korten blev lite suddiga, kanske är dax för en rengörning av kameran snart.. Men så här ser det ut iaf, nu skulle man bara behöva lite små tjoffs å grejer där så det blir riktigt mysigt.. Skulle även behöva köpa ett överkast.. Och nu så har jag även tänkt att ge mig in på att sy ett drapperi till hålet i väggen där... Jag måste även hitta något drapperi till ingången oxå.. Men man får he sig ut på stan nån dag fram över å kika på lite grejjs :D

 
Ha de!

Två bortrövade tvillingar!



Nicke och johan blev lite smått chockad efter middagen när det var dags för en åk tur! På med hörselskydd och ögonbindel sen bar det av till en lokal i bredsel. Där var det massvis med folk som var taggade för 25 års kalas. Och det bästa utav allt var att dom hade ingen som helst aning om detta! såå klockrent det var!  så det blev verkligen en överraskning!

Kvällen blev riktigt lyckad!



Tyvärr så tog jag inte så mycket bilder.. Men här är några :)


Brrr..

Då var det dags igen..!

Jag fick värsta chocken imorse när jag steg upp! -35 hojja! Ruggigt och kallt! Alltid händer det något när jag ska till arvidsjaur känns det som! Imorse kunde jag inte fara för vi fick inte igång bilen.. suckar..men som tur kunde vi byta tid och dag! Hoppas på varmare väder då!

Jag tycker inte om att vara ute å köra längre sträckor när det är så förbaskat kallt ute, tänk om bilen skulle pajja, man skulle ju typ döö.. eller om inte annat skulle man då frysa! Så det var nog ganska bra att träffen blev inställd. 

Tanken var ju att vi skulle fara samtidigt imorse och därför hade vi parkerat in nickes firmabil, och givetvist startade firmabilen men inte passaten som stod ivägen, den bara hurkla och hostade och vägrade starta. Så varken jag eller nicke tog oss iväg. Men efter några timmar, typ vid halv tio fick nicke igång passaten och flyttade den så han kunde köra åt luleå..

Idag då har man inte gjort mycket! Slöat bara. Jag hade planerat in så jag hade full späckat schema idag! Men det blev helt annat när inte bilen går att köra. Men då kanske det blir lite stressigare imorgon då! Måste ju ta mig in till stan en sväng oxå! Hoppas bara att det inte är lika kallt då..

Har fortfarande ont i halsen och i ena örat.. att det aldrig ger sig! Tycker jag har vart små krasslig länge nu. Det är nästan bättre att bli riktigt sjuk och sen går det över istället för att man ska vara småsjuk i evighetstider! Fryser gör jag oxå :(  

Nu så ska jag gå å göra mig lite mat! sen kanske jag rycker tag i någon städning eller nått! Eller då hämtar jag ner täcket till tv-rummet och ligger här och myser framför tv:n..


      






 


RSS 2.0