Snart fiika!

Nu så sitter jag hos tant kakan på hästbiten, ska dricka en kopp svartvinbärsdryck här. Karolin är å handlar nå fika :) så snart så ska man smaska! :)

Imorgon bär det av till arvidsjaur! Psykologikurs hela helgen låång! Och skönt kommer det vara när den är över! Börjar vara lite smått less på allt pluggande nu! Men det är bara att bita ihop! Inte länge kvar till sommaren!

På måndag ska jag ringa och söka sommarjobba. Har två stycken jag ska ringa till! Så man får se vad dom säger på måndag :)


Trötter...

 
Nu ska jag lägga mig framför tv:n och må gott tillsammans med nicke picke å mina saltapinnar!

Tisdagen blev lugn...

Vaknade tidigt imorse, låg i sängen och funderade vad man skulle ha gjort idag och plötsligt blev jag jäkligt bullsugen och tänkte, Yes idag ska jag baka bullar! Hoppade ur sängen och for till ica och handlade.  Sen blev det massa bullbak!

Var länge sen jag uppdaterade nu.. Men det har inte hänt så fruktansvärt mycket! Massa skola, typ..  Jag har totalt tappat dagarna det har varit fredag hela veckan har det känts som.. Men det har nog att göra med att jag hade psykologi kurs i helgen! Kraftigt irriterad jag blev när jag fick veta att vi skulle ha det på helgerna! Men nu är det bara en helg kvar! yeej! Tiiden gå fort, snart är det sommar! :D Dåå bliir deet sommarlov! Eller? Näe det blir nog att jobba! Måste på tal om jobb, börja söka jobb under sommaren! Det börjar ju vara hög tid för det snart!

Nu är det snart middag! Blir köttbullar och mos!


Lååång dag!

Idag så har man haft fullt upp hela dagen och det känns som om den har varit väldigt lång! En resa till A-jaur, där satt vi i basgruppen och gjorde två uppgifter vilket tog från kl 09:00 - 17:00 så det tog sin tid.. men sköönt! Nu har man gjort bort veckans uppgifter. Det var två patientfall som skulle göras! Nu får man fokusera sig på provet som vi ska ha på torsdag!

Jag var tillbaka här i blåsis kring halv sju tiden och då hade nicklas gjort en pannkaka.. Den blev super god.. Nicke är värsta pannkake proffset! ;P tror att han ska få fixa pannkaka varje gång vi ska äta det härefter.. ;P 

Sen kom Enmark förbi, Då blev det kaffe och uno. Sen for jag och han å simmade 45 min.. riktigt skönt!  Nu har jag blivit värsta taggad till att simma! Ska försöka simma 45min - 1h, fem dagar i veckan! Imorgon blir det att simma med linda! Mycket roligare att fara tsm med någon, istället för att fara själv! Lite mer pepp om man är två :D



Men nu så ska jag ta och plugga lite innan jag går och lägger mig! Men natti natti gott folk!



RSS 2.0