I stormens öga

Idag har jag vart hem till a-jaur en sväng! Pluggat till kl 13.00 där. Sen for jag och fikade med anna på kaffe holken, åt en god varm macka där sen så for jag hem till min kära mor. Satt där och snackade lite sen så styrde jag kosan hemmåt igen!

For å skulle hämta nicke hos samma å marie och där blev vi bjudna på sallad! Dom hade bacon till, riktigt gott måste jag säga. Det måste vi ha nästa gång vi ska göra sallad!

Vi lånade en beck film av dom - I stormens öga hette den. Den var helt okey! =)

Nu ska vi glutta på dödligt vapen 2 sen blir det nog att sussa gott..

Tjing

Tusen miljoner snöflingor

Fy tusan så mycket det snöar! Nu är jag LESS på all den här snön som kommer och aldrigs tycks sluta falla ner.. Vill ha vår och sol och så småningom sommar! Är så skönt med soliga vår dagar!  Hoppas att det är fint väder till påsken iaf! :) Då ska vi kanske fara till dartsel någon natt! jobbar iaf långfredagen å annandag påsk.


I helgen så har vi bara tagit det lugnt! Görill å hennes pojkvän har vart här i piteå å dom har städat ur hennes lägenhet och är på väg till kiruna nu med sitt flytt lass! Dom har sovit hos oss i helgen så det har varit roligt att hinna träffa dom. synd bara att jag har vart så trött när dom var här! dom har ju bara haft tid att vara här på kvällarna och jag är ju som sagt typ död typ efter kl sju på kvällarna!

Imorgon ska jag till arvidsjaur över dagen och plugga, annars är det inget speciellt som händer!




Längtar till soliga dagar!









Nu är det heeelg!

Vilken vecka säger jag bara! har haft tusen saker att göra och minst 800 av alla dessa har jäklats.. hmm.. eller ja, det känns så i alla fall.

Måndagen var jäktig, började med ett besök till arvidsjaur skola från klockan 8.20 till 14.10. Sen bar av järnet till piteå för jag hade naturligtvis tagit på mig att jobba kväll. Kom hem kavrt i fyra och började fyra. Sen var jag helt knäckt efter jag kom hem kl nio. var inte vaken många minuter

Tisdagen blev lite lugnare. Jobbade från kl 7.00-12.00, Sen blev det ännu en sväng till a-jaur för vi hade grupp träff. Och där satt vi och pluggade till fem sex tiden på eftermiddagen! SEn for jag förbi mammsen å pappsen! Hejjade på dom å sen for jag hem.. 

.. när jag nästan hade kommit till långträsk, gick det typ sönder en del i nicklas bil. Typiskt min tur med bilar. Det började vibbrera å rycka i hela bilen  så jag kunde inte köra fortare än mellan 30-60 km/h.. OCH då var jag kraftigt less. Tog typ nästan bara tre timmar från a-jaur..

Så nu är passaten paj, hoppas den hinner fixas till nästa vecka, det är nån spridare som har gått sönder.

Onsdagen: Då jobbade jag bara mellan 12-16.00 så det var skönt! sovmorgon fick man, men man var ändå uppe vid sju på morgonen.. Och då hann jag med att färga håret mitt, dricka nån kopp kaffe å vinna över nicke i fem hundra :D Och var man dessutom ledig hela eftermiddagen också! Det var sköönt!

Tordagen: Steg vi också upp tidigt, tror kl var kring halv åtta. Då samlade vi ihop alla våra pant flaskor och burkar och for å pantade dom. Sen for vi till karolin å drack kaffe med hon och simon. Sen åkte vi hem och gjortde våfflor till lunch..  Sen så jobbade jag mellan kl 13.00 å 21.00.. Kom hem å somnade i soffan!

Åh. Idag Då har jag jobbat mellan 7-16.30. Det har gått bra å jag har längtat hela veckan till den här studen. Nu vet jag att jag är ledig hela helgen.. Yeees!

Jag råkade även köra sönder ett däck på jobbet idag! där kom min tur igen med bilar! Däcket hade tydligen fryst så det snurrade inte. Det var lixom stilla hela tiden, så hade jag kört omkring hela förmiddagen. Jag tyckte att det slirade mycket å bilen var som en maggot på vägen, men det enda jag tänkte på var att det kanske var halt ute och att det var därför det kändes så konstigt! Nåväl, däcket blev bytt iaf.!  

När jag hade slutat jobba var jag värsta taggad till att fara hem å fixa med lasagnen som nicke hade stekt köttfärs till så det skulle gå fort in i ugnen.. Meen! Nicke skulle ju hämta mig eftersom vi har ju bara en bil och jag som slutade tio minuter tidigare tänkte ju gå å möta upp han vid vägen. Men det slutade med att jag fick gå nästan hela vägen till blåsmark från hemmingmark!!! Nicke hade somnat och hörde inte telefonen när jag ringde! Då var jag kraftigt irriterad, men dom sista 500 meterna fick jag åka bil, det var tur, för jag frös som tusan! Å Inga vantar hade jag, men tur jag hade mössa :)

Nu när jag har smaskat upp en hel chipspåse har jag kommit fram till att jag tycker precis om Nicke lika mycket i alla fall, fast jag fick gå från hemming och hem!! Och nu tänker jag till och med gå å vara snäll och hjälpa han med lasagen..  :) 


Ha det nu så bra! Nu ska jag njuta på min lediga Helg!

tjoong..

Idag är det ännu en till solig dag! härliga vår väder! Synd bara att det blåser så fruktansvärt mycket! Igår trodde jag att jag skulle blåsa bort.. :S

Igår hade jag min första introduktionsdag i hortlax det gick riktigt bra tyckte jag! Men jag var helt slut när jag kom hem, blev en väldigt tidig kväll, tror att jag somnade kring åtta.  Och ikväll så ska jag introduseras från kl 16.30 till 22.00.

Nu ska jag snart gå ut och gå en sväng! =)

vill ha sommar och sol

Hade tur i oturen igår då jag blev stoppad av polisen, dom tänkte småla på mig för ena lyse hade gått sönder och då får jag veta att det är körförbud på bilen.. Whaaat! Det hade jag ingen aning om. Den var iaf obesiktad sedan två dagar sen.. Så då blev det akut bokning på besiktning. Fick en tid imorse 7.10 och den gick inte igenom :( det var en styrled som var glapp, handbromsen var urfunktion och ett positionslyse som int funka.. Så nu gäller det bara att fixa det innan den här månaden är slut.. Ändå tur man blev stoppad annars så hade jag säkert kört omkring såhär hur länge som helst! klarade mig utan böter iaf :)  

Annars då? Jo jag har vart å klippt mig idag, det blev ganska kort. men man vänjer sig nog :P Och på tal om klippningen så höll jag inte på att ta mig dit för att den där bilen är heeelt värdelös, man kan inte ens backa ut från gården innan man kör fast och jag skyller inte på förarfel, utan all den snö som kommer hela tiden utan ha bett om lov. Tror det är typ 4:de gången jag kör fast på två dagar. Läängtar otroligt mycket till sommaren! För jag är jävligt less på all snö som finns runt omkring mig!

Och idag fick jag ett väldigt bra telefonsamtal! Dom ringde och frågade om jag ville jobba båda perioderna i hemtjänsten i hemmings under sommaren och självklart tackade jag JA! Skönt då har man jobb fixat över sommaren!  Och nu på måndag och tisdag ska jag på introduktion i hemtjänsten i hortlax ska även få börja jobba lite extra där oxå nu under våren! Så det var väldigt positivt.

Nu så väntar jag på att nickus ska komma hem så att vi kan äta, har kycklingen snart klar i ugen :) *mums*  


RSS 2.0