Vårkänslor

Två flummga filidutter hade tråkigt påvägen till öjebyn...  

   

Yeah.. värsta fräna vi är i  solbrillorna!


Vårfint väder har det varit idag! Nyss hemkommen från en långprommis, riktigt skönt att vara ute! När vi kom tillbak satt vi och njöt av solen på bron!

Nu har vi sågat bort massor med kvistar från våran hängbjörk vi har på gården, så nu kan man gå in på tomten utan att huka sig ner för dessa kvistar.
skönt.

Vi har även vart så duktiga att vi rensat upp lite byggrester som har tinat fram som har legat under balkongen i vinter. imorgon blir det att fara på tippen med släpet som vi har fyllt!


Det känns som om jag har massor med energi just nu! Kanske man skulle passa på att städa lite idag också! När det ändå känns som att det springer myror i hela kroppen!

Nu ska jag fika lite, vi bakade negerbollar igår. Riktigt smaskigt ska de bli nu :)

Ha de!


En sväng till stan

Idag har vi vart in en sväng till stan. Var och böt ett par byxor, så nu passar dom :) Vi var oxå in på ica å handlade mat för veckan, skönt att få det urvägen! På vägen hem gled vi in på volvo, kikade på bilar men där fanns det inte speciellt mycket just nu.

Längtar som tusan till sommaren nu, ska bli riktigt skönt!  sol, sol, sool :) Strålande sol! kom till oss!

Börjar bli kraftigt less på att min aptit ska vara så dålig. Ibland får jag inte ner någonting annat än mackor och fil. Känns som att jag lever på sån mat nu. Nöt och griskött går helt enkelt inte ner :S Nicklas åt färsbiffar nu till middag och jag fick göra en mur på mitten av bordet av cornflakes paket, för jag tål helt enkelt inte den lukten, blir illamående direkt av att jag ser sån mat. Känns verkligen skit jobbigt. I vanliga fall brukar jag älska att äta mat.. 


Gravidsmycke?!

Sitter och funderar om jag ska beställa en bola, hittade på internet ett gravidsmycke som har en sorts xylofon inuti sig. Den ska tydligen ge ett rogivande svagt ljud ifrån sig vid rörelser och kan vara bra att ha på sig. Barnet kan då inuti magen höra detta ljud och sedan när barnet är född kan detta ljud vara sövande för dem eftersom dom känner igen detta lugnande ljud! Har hört att det är bra att hänga upp halsbandet ovanför sängen deras sen å plinga på det när barnet ska sova.

Nåja, det blir att fundera ett tag till på det. vet inte om jag kommer använda det så flitigt om jag köper det, jag brukar ha en tendens till att fastna i allt om jag har långa dinglande halsband och då kommer det bara ligga på någon hylla istället..




Idag har vi inte gjort mycket! Har vart trött större delen av dagen. Det blev iaf en grillning till lunch. Grönlund kom och hälsade på och vi grillade nå kött och åt nå potatis sallad till lunch. Det var gott. Men nu börjar det bli dax att göra nå middag. Undra bara vad man nu skulle ha hittat på. Känner att jag har ett visst sug efter någonting, men kan inte komma på vad!


Vi ska bli tre

Vet inte om jag har skrivit och berättat här i bloggen att vi ska ha barn, Men för er läsare som inte visste det tidigare då vet ni det nu, ryktet brukar ju spridas ganska snabbt och dom flesta vet det nu :) 

Tänk vad tiden går snabbt, imorgon går jag in i vecka 16 och det känns fortfarande lite overkligt, det är svårt att föreställa sig att jag har ett litet liv inne i magen! Ganska så faschinerande hur man kan bilda en människa. 

Nu har magen börjat puta å byxorna börjar sitta tight runt magen och det känns mer och mer verkligt för varje dag som går! Har vart å köpt två mamma-jeans förra veckan, men måste in till stan och byta ett par, dom var lite väl hängig i röven så jag måste ha en mindre storlek.

Den 10 maj ska vi göra vårat första ultraljud, längtar som tusan dit. Det ska bli himla spännande!


Och.. Nu var första barn artikeln köpt! En vagga på blocket för 200 kr. Den ska bara målas och dekoreras, nu måste jag bara försöka klura ut hur den ska se ut.

Nu ser den ut såhär, den var tydligen oanvänd och hemmagjord.
Perfekt att ha breve sin egen säng i början. Måste ju givetvis fixa en liten madrass till den så barnet kan sova mjukt och skönt!




RSS 2.0