Svensson svensson..

Nu har vi äntligen bytt bort passaten! Här efter står det en volvo v70 på våran parkering!


v.33+3(v.34)

Hej och hå! Nu var det länge sen jag skrev här!
Här rullar allt på som vanligt! Har 5 arbetsdagar kvar att jobba sen blir jag ledig en hel månad innan bebben kommer! Kommer att bli otroligt skönt att bara vara å inte ha några måsten som ska göras!   

I tisdags var jag hos bm igen, allt såg bra ut, bebben har vänt sig med huvudet neråt och mitt blodvärde låg på 115 vilket var bra! Har ju haft problem med lågtblodvärde men gu så skönt, nu är det som det ska. Så nu gäller det bara att fortsätta knapra dom där järn tabletterna. 
Har börjat känna mig riktigt pigg nu. Synd bara att jag inte har nån ork i kroppen. Lite jobbigt bara för nu känner jag att jag har massor med energi, men min kropp orkar inte, den känns mest tung och klumpig, ryggen och knäna värker och fogarna har börjat kännas. Men jag har ju fått ganska många extra kilon så det är inte konstigt att det värker lite här å var i kroppen!

Förra gången för ca två veckor sen var jag hos bm och var så glad över att jag inte hade fått nå problem med fogarna å jag kom ihåg att jag sa, hoppas jag klarar mig nu resten av tiden oxå! Det skulle jag aldrig ha sagt.  
Det hann gå en dag, sen började jag känna av dem. Och nu, nu säger jag bara jädrans skit vad ont jag har börjat få! Men ändå skönt att jag har klarat mig så länge, många får ju besvär redan tidigt i graviditeten!

Nu när jag ändå sitter här och skriver kan jag ju passa på att slänga upp en magbild också! Känns som magen har ramlat ner lite sen bebben vänt sig neråt. Och det bökar då på som tusan där inne. Får mig några rejäla smällar varje dag! :)


                              v.33+4(v.34)

Mer massage för gravida :)

Jag säger bara en sak, så jävla skönt!
Hade ju tid igår på furunäsets hotell, en timmes massage. Det måste göras om någon fler gång och jag rekomenderar er andra att unna er själv en lång och skön massage! 
Det var första gången jag var på riktig proffs massage och jag kan säga att det var inte sista gången!
Dom hade en special bänk för gravida med ett hål för magen, så att man kunde ligga och slappna av ordentligt. Det var riktigt skönt att ligga på mage också, för det har jag inte gjort på läänge!


Imorse har jag haft sovmorgon, sov till kvart över nio, men låg kvar i sängen till tio. Det var verkligen superskönt att bara ligga där och känna bebisen sparka och vrida sig innuti magen.

Vad tiden går, är nu i v31+2 (v.32) och igår var det prick två månader kvar. ibland känns det som två månader är jätte långt bort och ibland att det är hur nära som helst! Men det närmar sig sakta men säkert! :)


Fick det här täcket av cetty förra helgen. Hon har sytt det själv!
Var verkligen jätte fint! :D



´
Idag funderar vi på om vi ska ta och åka till storsund en sväng, Amanda min brors barn fyller år idag! Så det blir nog dit att gratta henne och hälsa på dom andra!

__________

Hur går det med taket då? Jo det är kvar lite små fix här och där fortfarande, gården ser ut som ett bomb nedslag, men det går inte göra så mycket åt det, blir att lasta nå släp för att försöka fara några vänder på måndag eftermiddag då tippen har öppet längre. Lite synd att det är bara en dag i veckan dom har öppet på eftermiddagen.
Lägger ut en bild på taket när allt är klart, då får ni se vilka duktiga karlar som har vart här och arbetat :)



Takbygget fortsätter idag

O shit vad trött jag känner mig, känns inte riktigt som man har hunnit vakna till liv än, ändå steg jag upp kring åtta! kaffet verkade ge motsatt effekt. Kanske ska gå ut på prommis så man vaknar till och känner sig som en människa igen!

Igår så var det full rulle här, var massvis med folk här och hjälpte till med taket! Och nu har dom satt igång igen, dom ska börja lägga plåten nu idag, så vi få se om dom hinner klart det idag, var visst nå vindskivor å nå mer pjoller som skulle göras oxå!  

Åh, solen skiner idag! Det blir nog varmt och skönt ute skulle jag tro! =)

Igår kväll var vi på havsbadet på skeppet med göril å henrik. vi spelade biljard och dart, sen spelade jag å nicke två omgångar air hockey å jag vann över han :) vilken duktig flickvän han har :) Och om jag inte mins helt fel så vann  jag över han förra gången vi spelade också ;) 

Nu ska jag gå och försöka piggnatill, städa bort lite å så! 


 


RSS 2.0