Julskinka..! Mums..

Sitter och äter några skivor jul skicka nu.! Jäklar vad gott det är! Å Snart är det jul! Helt otroligt vad tiden går fort! Funderar fortfarande vart man ska vara det här året, hade ju kanske tänkt att jobba, men ändå.. Tänk vad skönt att vara ledig! Tror jag har jobbat tre eller fyra jular i rad.. Men hur som helst om jag inte ska jobba, så ska jag vara i vidsel med nicklas och hans familj och deras släktingar! :) Och om jag jobbar, kanske jag kommer dit på kvällen.. :) Åh, på tal om vidsel, det var jävligt länge sen jag var där.. Var ju där när det var rock afton, men då var vi ju typ bara på hotellet.. 

Åhh.. till vintern eller till våren när det är lite varmare ute, skulle jag vilja fara till deras koja där ute i skogen å övernatta där.. Nörd mojra kojjan..  eller vad den nu hette..  Jag och komma ihåg sånna där namn, he funk it lixom.. Men tänk så mysigt! mitt ute i skogen, en brasa som håller stugan varm å bara vara där å mysa på! Såå mysigt! Tycker det är svin kul att fara på sånna där utflykter, synd bara att man gör det så sällan..  Men till våren, då jäklar ska vi dit.. Det har jag bestämt nu! 


Nä nu så ska jag gå å lägga mig och krypa ner breve nicke, så att jag tar mig upp imorgon! Har tänkt att vara duktig och göra bort massa pluggande på förmiddagen.

Ha det bra alla underbara! Kramar från mig!


  


Lugn helg!

Helgen har vart rätt så lugn, har jobbat hela helgen!. Annars så har man bara tagit det lugnt! imorgon så blir det att fara till arvidsjaur, ska dit tre gånger i veckan.. har nån föreläsning å en extra skol dag denna vecka! så det kommer att bli en hel del körade. Längtar redan tills nästa helg, för då så ska jag ta en rejäl sovmorgon.. :) Det ni, det kan ni skriva upp! :)

Nu så håller nicklas på att göra mat, det blir schnitzlar och klyftpotatis. Gött !Jag börjar om att jobba kring just före 6, så det blir att ligga och smälta maten tills då!

Slutar kl nio och får privat hämtning på jobbet av nicke då :)  Troja går på trean kl nio ikväll så det blir säkert att se den filmen !

Ha de!

Dags tripp igen..

Åter igen så har man vart till arvidsjaur idag! Skola hela dagen, det har gått bra, men har vart grymt trött hela dagen! Åt lunch på café holken med pappa och eva-lena, då han man träffa dom en sväng också! Sen efter skolan då for jag och klippte mig, det blev väl si sådär. men det duger väl!

Igår så hade jag gjort klart en lasagne så det var bara att värma upp den idag och det hade nicke fixat, så maten var nästan klar då jag kom hem :) Och tur var väl det, för hungrig var jag! Sen blev det en kaffe kopp och massa slappning framför tv:n

Nu blir det snart att gå å lägga sig. Ska till luleå på morgonen och hämta en vän på tåget :) Längtar tills jag får träffa denna underbara göril som jag har längtat efter i evigheter!! Hoppas att hon stannar här i piteå iaf över nästa helg. :) 
Synd bara att jag måste vara borta så mycket just när hon kommer! Jobbar hela helgen och nästa vecka blir det tre vändor till A-jaur :S Mycke bilkörande och mycke pluggande, är så less, men det är smällar man får ta! 

Ha det bra alla underbara! 

Nån som vill halshugga en mage?

Jag blir så jäkla less på min mage.. Har haft svin ont i magen hela kvällen :S Och det värsta är att jag ska inte klaga för jag håller mig inte till maten som jag ska äta! Mycket dumt jenny..!

Nu idag på förmiddagen har jag rattat en sväng till arvidsjaur, vi har träffats i basgruppen idag! Så jag var på skolan till halv tolv idag! Sen så for jag på cafe holken och åt lunch med anna och andreas! Sen så bar det iväg hem till blåsis igen! Tänkte att jag skulle vara duktig att fortsätta plugga när jag kom hem, men då blev det annat i tankarna istället! Så jag måste nog göra ett ryck ikväll istället! :D

Men nu så ska jag sätta mig framför tv:n en sväng och se om det är nått bra där!

Ha de !




Lite annat..!

Gårdagen var ganska lugn.. På dagen fixade jag och nicklas lite saker här hemma! Satte upp nå lampor under skåpen i köket! Blev faktiskt rätt så bra med lite lyse d'är under! Men nu syns alla smutsiga o spruckna fogar vi har! Nu skulle vi även behöva kakla om! Meen.. Det är ett tag kvar tills dess! Jag får satsa på något bra skurmedel istället! 

Jag skulle ju även vilja byta bänkskiva! Jag vill ha en mörk och fin en, nu har vi en ljus och halvful en! :S Men Tids nog blir det ändring där också! Nu ska vi fokusera på det vi håller på med OCH sen ska vi ta en paus! Nu har vi gjort så mycket så nu är vi värd en lång paus, Iaf Nicklas han som har arbetat mest här! Och jag måste lära mig sluta tänka på allt som ska göras! Hojja, jag har så fruktansvärt mycket  planer, tror nicke håller på att bli tokig på mig snart, nej då, så farligt är det väl inte men.. nästan!

Nu så är nicke där uppe och spacklar och stökar, hade velat hjälpa han men jag skulle nog bara känna mig mest ivägen, och det går nog fortare om nicke picke får stöka på själv! :)   Jag får tapetsera där uppe istället :D Och jag skulle ju måla trappan också! 

Nuuu så har jag konstaterat att jag är sämst på att bowla, Vi var och bowla med berglund och linda igår, Nicke vann, sen berglund, sen linda å sist Jag. Men någon måste ju komma sist också! Men tro det eller ej, men jag fick tre stycken strikar.. :D:D yeah..!

Sen då for vi hem till linda och berglund, vi såg en film som jag sov igenom! Kommer inte ihåg vad den heter eller vad den handlade om! Var om någon som hade vunnit typ 20 miljoner på vem vill bli miljonär eller nått sånt .. Tror jag..? ..!!

Denna dag har bara varit lugn. Vi for en sväng till stan å handlade, så nu har man gjort bort det för veckan.. skööönt! Annars har dagen bestått av pluggning och kaffe! En femhundra --> och som vanligt vann jag!:D

Nu har vi nyss ätit middag! Kyckling gryta och ris tillagad av Nicke! 



tv-kväll

Nu sitter man här igen och har tänkt skriva ett inlägg. Nu har jag varit rätt så duktig på att skriva! Kanske det fortsätter så! :D 

Denna dag har bara susat förbi tycker jag... Steg upp tidigt imorse och hipps svipps var det kväll! Nåja, det är så det kan vara ibland.. 

Samme och marie har vart här ikväll och sett idol! Helt rätt person som åkte ut ikväll! Men jag måste säga att hon var duktig hon med! Jag tycker alla är bra! Tänk om man var så duktig på att sjunga, då skulle jag iaf inte sitta här nu, då kanske jag skulle vart på scen där borta på idol ikväll.. haha..nässi.. Man kan ju drömma iaf!

Annars då! 
Då är det helt okej, är lite små förkyld och har lite hosta! Men man får vara glad att man har klarat sig från den värre influensan! Den vill vi inte ha! Och jag vet då inte ännu hur jag ska göra om jag ska ta någon spruta eller inte! Är som lite rädd för det där!    

Natti natti nu blir det att sova!
 


En sväng till Arvidsjaur!

klockan ringde kvart i 5:00 imorse, låg och drog mig i sängen tills klockan var just efter 5:00.. Upp stutsade jag och in i duschen skulle jag, men pann jäkeln hade stannat så det fanns dock inget varmvatten.. suck.. vad less jag kände mig då, nåja på med kläder och trött och sömnig som jag var bar det iväg till arvidsjaur!

En genomgång på förmiddagen!

Sen där vid lunch tiden började jag må lite illa, då hann jag tänka, shit nu blir jag säkert magsjuk också! men det verkar som jag har klarat mig för nu är jag pigg å glá iaf :d

Innan hem resan till blåsis for jag förbi och hälsade på hos mamma. Hon har fått det jätte fint i hennes nya lägenhet. Och självklart var det kul att träffa henne också! Hoppas att det blir oftare :D

Det blev även en fika med anna på café holken och en sväng till både varuhuset och dollar store, där jag även träffade emma!

Dagens middag blev ris och korvstroganoff. Det var gott men det blev starkt!

Nu blir det att satsa på tv:n sen en tidig kväll!

Hejsvejjs!


Nu händer det grejer..

Nu så händer det grejjer! Nu kanske vi får vårat sovrum klart snart! Eller snart och snart, det var väl att ta i, det är ändå mycket kvar att göra! Men nu så är nicke å samme där uppe och ska fixa med elen. Dom ska dra ner ett uttag på väggen och sätta några spottar i en infälld hylla som vi ska ha ovanför sängen. Blir säkert super snyggt när allt är klart :)

 
Detta är då vårt blivande sovrum!


Men som sagt, då är det mycket kvar att göra. golv, tak och väggar är o klädda...
Längtar till man får se detta resultat när det är klart!

Nog om detta!


Nu sitter jag och väntar på den där jäkla kycklingen som jag har i ugnen! Ingen vidare bra idé att välja kyckling som middagsrätt när man är vråål hungrig! Det ska jag komma ihåg till nästa gång!

Imorgon blir det att fara till arvidsjaur på skolan. Har även tänkt att fara förbi och hälsa på hos mamma! var länge sen jag träffade henne! Hon har ju till och med hunnit flytta och allt! Hoppas bara att hon är hemma imorgon!

Ska även passa på att fara på varuhuset när jag ändå är i arvidsjaur! Brukar alltid hitta något roligt till hemmet där :) Blir nog att hälsa på nå folk mm där också! En fika på byn brukar alltid bli av också!

Ha det bra gott folk :)






En positiv start på en grå och trist dag!

En positiv start på dagen blev det idag, när jag upptäckte Nickes gulliga lapp som han hade lämnat på köksbordet! Kände hur lyckan spreds sig i kroppen och då blev jag påmind av att jag har världens bästa karl! Och det är Nicke picke, söt charmig och helt underbar ;)
 
Annars har dagen bestått av kaffe kaffe och mera Kaffe! Lite huvud massage har jag ägnat mig åt också idag! På tal om kaffe, så börjar jag bli en riktig kaffe drickare nu! Nu börjar jag ju till och med dricka upp hela kopparna innan kaffet har hunnit svalna! Nu kan jag säga att jag är en mogen och full lärd kaffe drickare! :D

åhh.. Skulle även behöva plugga lite också, men jag känner mig inte alls på humör för det! Istället så har jag kollat runt på nätet kikat på nå tatueringar mm..

Är så grymt sugen på att tatuera mig. Men jag vet inte vad jag vill ha än, tycker att det är så svårt, Jag är mest rädd att jag kommer att ångra mig efter ett tag! Jag tror jag skulle vilja göra något på sidan, alltså mellan magen och ryggen, typ på revbenen.   Men då är ju frågan VAD man ska göra? hmm.. har hittat massor med motiv men som sagt då är ju jag en riktig weelerska.. Kan ju aldrig bestämma mig!  

Och nu...  måste jag bara berätta hur skönt det känns, för nu har jag å nicke börjat veckohandla :) Nu slipper vi fara å handla före varje måltid! Det känns otroligt skönt! Och det blir framför allt billigare!  Idag blir det Ris och korvstroganoff till middag, Gött gött! :)

Önskar lite mera snö och bättre väder nu! Är så jäkla less på att det ska vara grått och blött ute.. Jag vill att det ska bli vinter så det kan bli sommar någon gång :D

Ha det bra alla godingar ! vi ses!










Pyssel och stök i hemmet

Först vill jag bara tacka alla mina underbara vänner som finns där för mig och kommer ihåg att påminna mig om att uppdatera min blogg! Det är några stycken nu som har haft vissa klagomål på mig. Jag skaffar en blogg och skriver aldrig i den! Men NU så ska det skrivas! Annars så var det ju ingen vits att jag skaffade en blogg säger de! Och det kan jag hålla med om! :D:D:D så what the fuck.. nu är det bara att skriva! Men vänner, ni vet jag älskar er :D  Och tack för att ni påminner mig!

Vad har mitt intressanta liv att erbjuda detta inlägg då? Jo, Jag kan ju berätta om allt mitt pyssel och stök som vi håller på med här hemma, för ni som inte har varit här ännu! 
Nu har vi äntligen gjort klart allt på nerdervåningen! Det känns otroligt skönt, För nu är köket, tv-rummet och hallen klar. Där har vi mest tapetserat om och målat runt fönster och dörrar + lite små fix här och där. Nicke har även byggt en super snygg hatt hylla i hallen! :D vi var tvungna att bygga in nå rör å sånt som var på utsidan av väggen, så det blev en specialare! Har en otroligt duktig karl :D Kan lägga ut några bilder så ni får se ;)


hatthyllan som nicke gjorde :)

Efter tapetseringen blev resultatet så här :)

Och nu.. har vi rivit bort en vägg där uppe, ska öppna upp lite mera där. Just nu är det väldigt mycket att göra! Vi ska sätta gips skivor i taket, måla det, tapetsera, lägga nytt golv mm.. så där finns det jobb! Längtar otroligt mycket tills allt detta är klart! Men det får ta den tid det tar, Jag kan ju inte stressa ihjäl nicke, han jobbar ju på dagarna så han måste ju få vara ledig på kvällarna :) Vi får knoga på, på helgerna tsm. :)

Trappen är ju dock en bekymmer för sig! Vet inte riktigt hur vi ska göra med den, men den måste fixas.. någon som har nå bra förslag?

Å jag har värsta idén till gästrummet hur det ska se ut.. :) Har beställt massor med grejer från jotex till det rummet! Det ska vara varma färger typ, rött orange och ha lite afrikanskt stuk :) Har även gjort några ytter krukor av gamla konservburkar till det rummet! Jag blev faktiskt gode nöjd :D Måste bara få lite mera ideér. Det är så otroligt kul att pyssla och komma på nya saker :) kan lägga ut en bild på mina vackra krukor ;)

 



Jag ska försöka skärpa mig och komma ihåg att uppdatera bloggen oftare :) Annars så löper livet på i full fart, har just haft praktik i hemmingsmark på hemtjänsten. Det har gått bra! Nu på torsdag blir det skola igen! Så i veckan blir det mycket plugg! Har inte haft orken under praktiken att plugga speciellt mycket så nu får man ta igen allt det i veckan istället :S Men det ska nog gå bra! :)

Ha det nu bra alla! Nu ska jag göra lite vård och omsorgsarbete!



RSS 2.0