Nu ska vi sälja huset

Nu lite nytt! Igår så hade vi besök av mäklaren, ni som inte vet det redan får veta det nu. Vi ska sälja huset! Så någon gång under nästa vecka kommer det ut på hemnet! och visning ev veckan efter det. Hoppas det kommmer några intresserade köpare då! Vi håller tummarna för det! :)

Det blir att söka sig någon lägenhet tills vidare, tills vi hittar ett hus som vi vill ha! Men då kan vi i lugn och ro se om vi hittar något som faller oss i smaken. Då när man hyr är man ju som sagt inte låst till det stället man bor på.
Så nu har vi en deadline, vi ska bli klar med allt i helgen, de sista små fixet. Sen till veckan blir det stor städning och rensning av källare och garage. Måste bara få försöka låna en grovdammsugare så det blir dammfritt i källaren. Sen är det klart för visning!


Nu i veckan så har malin flyttat hem eller rättare sagt tillbaka hit till piteå! SÅ idag har vi vart en vända på stan, det var kul att träffa henne och så blev det handling av lite nytto saker, typ som tvål å dusche grejer mm. sånt som behövs.. Sen blev det en fika, kortspel och massa surr! 

Bäbisen i magen fick en presen av henne också! Den flerbenta tusenfotingen! 
                                  Den tackar vi för! =)
  





Kommentarer
Postat av: kakan

Men hallå den skulle ju jag köpa .,, HAHAHA

2010-09-04 @ 01:12:08
Postat av: Göril

Vad söt tussenfoting!!

Saknar er.. Kram

2010-09-04 @ 20:32:22
Postat av: Annelie

verkligen trist om man inte kan bo kvar i sitt hus..men ni hittar nog något när det är meningen. Kom förbi nån gång, vill ju se stor magen innan den försvinner =)

2010-09-06 @ 16:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0